www.konkurrenten.no www.konkurrenten.no
 
 
Skip Navigation Links
 
 
Fra
Til
Vis hele rutetabellen
Rutetider helligdager
TIPS EN VENN!

OBS!

Billetter kjøpes med
kort eller betales
kontant i bussen
VisaVisa

PLASSGARANTI

-alle kommer med

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du som reiser er selv ansvarlig for å ha gyldig billett. Passasjerer som ved kontroll ikke har gyldig billett, vil få et gebyr på kr 1.000,-. Internettbilletter gjelder kun på angitt reisestrekning, dato og tidspunkt og refunderes ikke. -Kan heller ikke veksles inn i andre billetter.

 

Aldersgrense for nettsalg er 16 år. Kunden har ansvar for at referansenummer/strekkode ikke kommer på avveie. Kunden er selv ansvarlig for at riktig reisestrekning, dato og billettkategori (er) er valgt. Dersom en billettkategori kunden har valgt krever moderasjonsbevis for påstigning, er kunden ansvarlig for å medbringe dette. Billetter kjøpt på internett er tilgjengelig for nedlastning etter at kjøpet er fullført. For å vise billetten må kunden ha installert Adobe Reader. I tillegg sendes billetten til epostadressen kunden oppgir. kunden er selv ansvarlig for at gyldig epostadresse blir benyttet.

 

Internett

Det er gratis trådløst internett og strømuttak på alle hovedbussene. Dette er under stadig utbygging, og vi påberoper oss ikke noe ansvar for tilkoblings- og nettverksproblemer utenfor vår kontroll.Vi tar også forbehold om at det hender vi må leie inn noen busser ved stor pågang (for å opprettholde plassgarantien) som kanskje ikke har dette tilbudet i bussen.

 

Mobilvett: Av hensyn til dine medpassasjerer ber vi deg begrense mobilbruken om bord i bussen. Innstill gjerne mobilen på lydløs, eller svak ringetone. Snakker du, snakk lavt!

Plassgaranti!

Husk at du nå kan forhånds bestille billett hos oss på www.konkurrenten.no eller på www.nor-way.no ! Men vi beholder alikevel plassgarantien! du møter bare opp på en av våre holdeplasser - til hvilken som helst avgang og kjøper billett av sjåføren; enten kontant eller med kort. Så enkelt er det! NB ! Det er selvfølgelig ikke plassgaranti på direktebussen.

- Men dersom dere er en gruppe på 6 eller flere må det bestilles plass på tlf 37 93 15 15 - eller bestille på internett.

 

Kan jeg ta med dyr?

Ja, med oss kan du ta med katten eller hunden din. Levende dyr betaler takst som barn og må vike for evt. allergikere, dyr har ingen plassgaranti. Man kan derfor ikke kjøpe billetter til hund på nett.

- Dyr bruker selvfølgelig ikke setene i bussen!

 

 

Barn som reiser alene

Det må vurderes av foreldrene om et barn er "modent" nok til å reise alene. Barn må være i skolepliktig alder og kunne ta vare på seg selv. Det anbefales alltid at barnet før har reist sammen med voksne på samme strekningen. Bussturen Kristiansand - Oslo er tar ca 5 timer og det er lenge for et barn. Husk å sende med litt niste, så det ikke frister å stille seg i en kiosk-kø når bussen har en liten pause på Telemarksporten. Mange har blitt frakjørt der fordi folk tror at busssjåføren teller passasjerer før han drar.

 

Barn skal ved påstigning kunne fremvise navn, adresse og telefonnr til foresatte. Hvor er avstigning, hvilket tlf nr kan man eventuelt ringe - og hvem skal hente barnet.

 

Det er de foresattes ansvar når barn sendes alene med bussen.

Les også barneombudets veiledning for barn som skal reise alene  (pdf).

 

 

 

Kan jeg ta med sykkel på bussen?

Sykler kan medbringes for kr 250,- uansett strekning, ingen plassgaranti og kun i følge med reisende passasjer.

 

Vanlig bagasje betaler du ikke tillegg for. Men du kan ikke ta med et helt "flyttelass"!. Har du ekstra mye bagasje og det er plass til det; må du regne med å måtte betale ekstra for det.

 

 

Kan jeg sende en pakke med bussen?

Ja. Merk pakken med navn og telefonnummer. Det må være en person som tar imot leveringen ved stoppestedet der pakken skal leveres. Avsender eller mottaker må selv sørge for eventuell forsikring av disse varene, vi tar ikke noe ansvar for det som sendes på en slik måte.

 

 

 

FORKLARING & TEGN

p = påstigning

a = avstigning

s = søndager

b = påstigning kun ved bestilling tlf. 37 93 15 15

x6 = ikke lørdager

x7 = ikke søndager

b7 = søndager må denne bestilles senest 1 time før avgang ved å ringe Kragerø Taxi på tlf 35 98 12 40 (uten ekstra kostnad for kundene)

 

Dersom du vil være med Konkurrenten sydover fra Kopstad, må du trykke på en knapp på holdeplassen. Da tennes det et lys ute på E18 som gir signal om at det er kunder som skal med bussen. Husk ved forsinkelser må du trykke på knappen igjen!